Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας θα τιμηθεί στη Βέροια

Η 14η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε ως ημέρα τιμής και μνήμης για την Γενοκτονία του Ελληνισμού της Μ. Ασίας. Την προσεχή Κυριακή 15/9/19 ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή ενότητα θα πραγματοποιήσει Μνημόσυνο στον Ι.Ν. Μητροπόλεως Βεροίας, παρουσία πολιτειακών, πολιτικών, Δημοτικών, Στρατιωτικών κ.λ.π. αρχών και φορέων του νομού. Τον πανηγυρικόν της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δικηγόρος Δημήτριος Τόλιος. Μετά το πέρας της θ.λειτουργίας θα ακολουθήσει στις 11.15 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Ωρολογίου.
Με αυτές τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ και δεν ΞΕΧΝΑΜΕ αλλά και ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ στις νεότερες γενιές την υποχρέωση που έχουμε να κρατάμε ζωντανή την μνήμη των χιλιάδων θυμάτων και το ξεκλήρισμα 1.500.000 Ελλήνων από την Μ.Ασία.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΏΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ