Quantcast

http://picasion.com/

«Φίνα Κότα»: Το φθινοπωρινό στέκι βρίσκεται στο Μακροχώρι

Τηλ. 2331043222
Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτισε και το φθινόπωρο μας βρίσκει πιο ανανεωμένους από ποτέ, αλλά και με έντονη διάθεση για γευστικές απολαύσεις! Μια βόλτα στο Μακροχώρι και πιο συγκεκριμένα στην ψησταριά «Φίνα Κότα» αποτελεί την πιο must επιλογή. Πρόκειται,
χωρίς υπερβολή, για έναν από τους κορυφαίους γευστικούς προορισμούς της Ημαθίας. Θέλετε να απολαύσετε το κεμπάπ που λιώνει στο στόμα και την πιο νόστιμη κότα της Βέροιας; Αφού λοιπόν νιώσεις άνετα στον χώρο του, έρχεται η απόλαυση. Μιλάμε για πιάτα και γεύσεις που δεν θα βρεις σ' άλλη ταβέρνα!


Με ποικιλίες τυριών, ολόφρεσκες σαλάτες, μαμαδίστικα μεζεδάκια, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και μετά πηγαίνουμε στο κυρίως πιάτο. Κότα, λες και τρως σιροπιαστό γλυκό. Κάθε Σαββατοκύριακο Κεμπάπ, να γλύφεις τα δάχτυλά σου και Κοκορέτσι, πεντακάθαρο και κυρίως καλοψημένο. 
Τα πάντα όλα και σε πολύ καλή τιμή! Ναι! Αυτή είναι η «Φίνα Κότα» στο Μακροχώρι και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε από κοντά. Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Βέροιας, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου γιατί είναι φίνα και ωραία!


«Φίνα Κότα»
Μακροχώρι - Αριστοτέλους 91
Τηλ.: 2331043222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ