Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις φλόγες εν κινήσει ΙΧ στην Εγνατία

Η φωτιά επεκτάθηκε και στο πρανές του δρόμου - Στο σημείο η Πυροσβεστική Βέροιας
Φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου. Ήταν λίγο πριν τις 09:30, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία
Βέροιας δέχθηκε κλήση για φωτιά σε ΙΧ στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν τον κόμβο της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στο ύψος της Αγίας Κυριακής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το όχημα κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ο οδηγός του κατάφερε να το σταματήσει και να καλέσει την Πυροσβεστική, ενώ οι επιβαίνοντες βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Αμέσως στο συμβάν έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας με δύο οχήματα, για να κατασβέσει τη φωτιά στο όχημα αλλά και τη φωτιά που επεκτάθηκε στο πρανές της Εγνατίας Οδού, καίγοντας έκταση με ξερόχορτα. Αυτή τη στιγμή η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

φωτο αρχείου

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ