Quantcast

http://picasion.com/

Ο Φίλιππος, η Α2 και ο Ολυμπιακός

Κάθε οπαδός του Φιλίππου, παραδοσιακός ή σύγχρονος, θα ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία την μπασκετική χρονιά που αρχίζει σε λίγες ημέρες. Η ομάδα της Βέροιας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η υλοποίηση του πολυ-θρύλητου #mexritelous
ικανοποίησε το κοινό «ερυθρόλευκο» αίσθημα και με απαρχή την ανένδοτη στάση των αδερφών Αγγελόπουλων στο β' μισό της περυσινής σεζόν ο πειραιώτικος σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από δύο διαφορετικές ομάδες στις τρεις διοργανώσεις: Η μία με πλήρη σύνθεση στη Euroleague και άλλη σε Α2/Κύπελλο.

Το πρότζεκτ της πρώτης ήταν εξ αρχής δεδομένο. Ένας normal Ολυμπιακός με τον ελληνικό κορμό, χωρίς μόνο τον Βαγγέλη Μάντζαρη, και τους πολλούς Αμερικανούς που θα υπηρετήσουν με ακρίβεια το πλάνο του Ντέιβιντ Μπλατ. Της δεύτερης παρέμεινε για καιρό μακριά από τα φώτα. Προσφάτως μάθαμε την επωνυμία, το έμβλημα, τους προπονητές και το ρόστερ, όπως επίσης τους στόχους, όπως αυτοί οριοθετήθηκαν από τον Αμερικάνο κόουτς.


Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Φιλίππου που θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει κατακτήσει την Euroleague και από τις τάξεις της έχουν περάσει τεράστιοι αθλητές και μέλη του ΝΒΑ. Μια ακόμη μεγάλη πρόκληση για τον Δημήτρη Γκίμα και τους παίκτες του. 

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα παίξει με μία ομάδα που έχει κατακτήσει την Euroleague όπως γράφετε.
    Στην Α2 κατηγορία θα παίζουν οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ