Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλη προσέλευση στην έκθεση φωτογραφίας «Ναοί - Ιερά - Μυστήρια» στη Νάουσα

Με ένθερμη προσέλευση και συμμετοχή του κοινού συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας «Ναοί - Ιερά - Μυστήρια» 14-29 Σεπτ. στο Καμίνι. Πάνω από 1000 άτομα έχουν επισκεφθεί τον χώρο της έκθεσης, με τις εκτιμήσεις να ξεπερνούν τους 4000 μέχρι το τέλος της έκθεσης. Με το δημόσιο άνοιγμα του
εργαστηρίου φωτογραφίας μέσα από την έκθεση φωτογραφίας τίθενται νέοι στόχοι όπως η μελέτη και υλοποίηση σκοτεινού θαλάμου υψηλών προδιαγραφών, υλοποίηση στούντιο φωτογράφησης και δυναμική ενίσχυση της παρουσίας του εργαστηρίου φωτογραφίας στον χώρο του διαδικτύου. Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιούνται πολιτιστικές δράσεις στο χώρο πολιτισμού Καμίνι (Έρια) Νάουσα.
Την Παρασκευή 20/9 και ώρα 21:00 το παρουσιάζονται νέες και παλαιότερες συνθέσεις από την δισκογραφική δουλειά του Jazz σχήματος “Next Step Quartet”. Το Σάββατο 21/9 και ώρα 17:00 υλοποιείται το βιωματικό εργαστήριο “Το συναίσθημα στην φωτογραφία” το οποίο προσεγγίζει την φωτογραφία ως μέσο υποστήριξης ψυχοθεραπευτικών διεργασιών. Εισηγητές: Ευδοξία Αδαμίδου (Ψυχολόγος) - Χρήστος Μητσιάνης (Καθ. Φωτογραφίας). Μετά το πέρας του εργαστηρίου και ώρα 21:00 οι Lupus in Fabula αφηγούνται ιστορίες για μεγάλους. Η Μαρίνα Αντωνοπούλου, ο Γιώργος Αδαμίδης, η Ελένη Καλογιαννίδου και η Λίνα Παλερά, έρχονται “στα αστεία και στα σοβαρά” να μας αφηγηθούν στο Καμίνι.
Την Κυριακή 22/9 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθούν φωτογραφικά παιχνίδια για μικρούς (6 - 12 ετών) και μεγάλους. Η Γιούλη Βελιγδένη, συντονίστρια των φωτογραφικών παιχνιδιών, με την υποστήριξη και άλλων εκπαιδευτικών θα εισάγουν τα παιδιά στον κόσμο της φωτογραφίας και θα πραγματοποιήσουν ένα φωτογραφικό κολάζ. Για την υλοποίηση του κολαζ θα χρειαστεί το κοινό να φέρει περιοδικά και ψαλίδια. Παράλληλα, οι ενήλικες θα βγουν να φωτογραφίσουν ένα θέμα στην πόλη της Νάουσας με τον συντονισμό του Χρήστου Μητσιάνη και την υποστήριξη των σπουδαστών του εργαστηρίου.
Το Σάββατο 28/9 και ώρα 21:00 ο Αναστάσης Στοΐδης και η Αλίκη Κελεμουρίδου. Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι γεμάτο ξεχωριστές μουσικές επιλογές διασκευασμένες με μια διαφορετική χροιά. Την Κυριακή 29/9 και ώρα 21:00 ένα πάρτι για το κλείσιμο της έκθεσης φωτογραφίας και αρχή της νέας σπουδαστικής και φωτογραφικής χρονιάς. Έναρξη μαθημάτων από 1 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ