Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαμάδες! Τα σχολεία άνοιξαν, τα διαβάσματα άρχισαν, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» κάνει για εσάς όλη τη μαγειρική προετοιμασία!

Έτοιμες λύσεις, ιδανικές και για τους φοιτητές!
Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και κάθε κατεργάρης μπαίνει στον πάγκο του. Μαθήματα, φροντιστήρια, δραστηριότητες, διαβάσματα. Μεγάλο βάρος πέφτει στις μαμάδες, που πέρα από τα διαβάσματα έχουν και το καθημερινό μαγείρεμα. Και τι να μαγειρέψεις κάθε φορά, να είναι γευστικό, ποιοτικό, υγιεινό και δυναμωτικό; Και που χρόνος; Οι μαμάδες στη Βέροια είναι τυχερές, γιατί έχουν καθημερινά στο πλευρό τους το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», που ετοιμάζει υπέροχες κρεατονοστιμιές που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους και θα γίνουν για ακόμα μια φορά η σούπερ μαμά που τα προλαβαίνει όλα και τα κάνει και τέλεια!

Κορυφαίας ποιότητας χοιρινό, μοσχάρι και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, μπριζόλες γεμιστές, τορτίγιες γεμιστές, κοντοσούβλια, ρολά κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι, τηγανιές, μπιφτέκια, ντομάτες και κολοκυθάκια γεμιστά, όλα έτοιμα στο ταψάκι τους, που το μόνο που χρειάζεται είναι να μπουν στο φούρνο!

Ιδανική λύση και για τους φοιτητές! Τέρμα το μαγείρεμα 5 διαφορετικών φαγητών κάθε σαββατοκύριακο. Στείλτε ταψάκια με τα έτοιμα του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια» και λύστε τα χέρια σας!


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ