Quantcast

http://picasion.com/

Δικτύωση: Δωρεάν μαθήματα Ρομποτικής για όλα τα παιδιά!

Η πρώτη και μεγαλύτερη Ακαδημία Ρομποτικής στο Νομό μας προσκαλεί όλα τα παιδιά, από 6 έως 16 ετών, να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικά μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής με τα Lego WeDo 2 και Lego Mindstorms EV3. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα ανοιχτά
μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής που διοργανώνει η Ακαδημία μας. Καλούμε τα παιδιά να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο τη λειτουργία των Ρομπότ. Στη συνέχεια, μέσα από παιχνίδι με τουβλάκια LEGO θα κατασκευάσουν το δικό τους ρομποτάκι και θα το προγραμματίσουν δίνοντας κίνηση στην κατασκευή τους. Ο μόνος περιορισμός θα είναι η φαντασία τους!!!

Η εβδομάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής θα υλοποιηθεί από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου, καθημερινά σε απογευματινά ανοιχτά εργαστήρια. Η ώρα προσέλευσης των παιδιών είναι ανοιχτή από τις 17:00 – 21:00 καθημερινά. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν με ρομποτικές κατασκευές, να βιώσουν την εκπαιδευτική ρομποτική και τα οφέλη της εκπαίδευσης STEAM καθώς επίσης να προγραμματίσουν, να συνεργαστούν και να διασκεδάσουν στην αγωνιστική ρομποτική πίστα.

Η Ακαδημία μας διαθέτει σύγχρονους εργαστηριακούς χώρους και εξοπλισμό LEGO. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε ακολουθούν τα προγράμματα σπουδών της LEGO EDUCATION, παγκόσμιο ηγέτη στη διδασκαλία της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Επίσης, ενσωματώνουμε στην εκπαιδευτική διαδικασία το πρότυπο μάθησης STEAM (Science – Technology – Engineering – Arts – Mathematics) μέσα από ευφάνταστα σενάρια επίλυσης προβλημάτων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καλέστε μας στο τηλέφωνο : 2331022335 ή επισκεφθείτε μας στον οδό Εδέσσης 21, Βέροια.

Οι συμμετοχές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στο site www.dictiosi.gr και στη γραμματεία της σχολής.

Για την ηλεκτρονική συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία που θα βρείτε στην παρακάτω φόρμα:

http://www.dictiosi.gr/index.php/lego-rompotics/item/155-εβδομάδα-εκπαιδευτικής-ρομποτικής-με-ανοιχτά-μαθήματα.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ