Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος διάσημος γιατρός της Βέροιας μετά τα παϊδάκια «χτυπάει» και ένα προφιτερόλ;

Το όνομά του έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων όχι μόνο στη Βέροια, αλλά και γενικότερα σ' όλη την κοσμική ζωή της Αθήνας. Τόσο ο ίδιος, όσο και η πανέμορφη γυναίκα του, όπου βρεθούν και όπου σταθούν γίνονται πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα sites και blogs της Ελλάδας. Ακόμα και στις πιο προσωπικές στιγμές,
υπάρχει πάντα ένας φακός που τους αποθανατίζει. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρουργός σύζυγός της Αριστομένη Γιαννόπουλος από τη Βέροια εθεάθησαν χθες το απόγευμα σε γνωστή ταβέρνα στην Αθήνα να τρώνε τα παϊδάκια και τα φιλέτα τους παρά με δύο φίλους και –φυσικά- το σκυλάκι της Αλεξάνδρας!
Αν και πλαστικός χειρούργους ο Αριστομένης μετά το λουκούλλειο γεύμα έφαγε και το προφιτερόλ υπερπαραγωγή της ταβέρνας! Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, ενώ σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πηγές, το προσεχές χρονικό διάστημα, θα έρθουν στη Βέροια, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

2 σχόλια:

  1. και ειχα μια σκασηλα ...αν θα ερθη ο αριστομενης με την παναγιωταρου στην βεροια.....ρε ....ας ασχοληθουμε με ποιο σοβαρο και αφηστε της μπουρδες....καληνυχτα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έστειλαν οι ίδιοι τις φωτογραφίες για να τις δημοσιεύσετε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ