Quantcast

http://picasion.com/

«Coffee Go»: Ένα Βεροιώτικο project που μπήκε στο χάρτη της επιχειρηματικής πρωτοπορίας

Συνέντευξη του «Mr Coffee Go» Νάκη Φιλιππίδη στο veriotis.gr
Βέροια, η πόλη του καφέ λένε. Η πόλη της δημιουργικότητας και της πρωτοπορίας στο κομμάτι του καφέ θα προσθέταμε εμείς, αφού στη Βέροια υπάρχει το «Coffee Go», το πρώτο drive-through καφέ που λειτουργεί στην
Ελλάδα! Λίγο οι απαιτήσεις του καταναλωτή για υψηλής ποιότητας και γεύσης καφέ, λίγο οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, λίγο η αδυναμία... «pit stop» στο κέντρο της Βέροιας για ανεφοδιασμό καφεΐνης και πολύ οι τολμηρές κινήσεις επιχειρηματιών με δημιουργικό πνεύμα, έφεραν στη Βέροια ένα project που συνδυάζει καφέ και φαγητό, που τα προμηθεύεσαι χωρίς να χρειαστεί να κατέβεις από το αυτοκίνητο! Συναντήσαμε τον «Mr Coffee Go», κατά κόσμον κ. Νάκη Φιλιππίδη, έναν εκ των δημιουργών του «Coffee Go», για να μάθουμε πως γεννήθηκε η ιδέα, που έβαλε τη Βέροια στο χάρτη της επιχειρηματικής πρωτοπορίας. 

Κύριε Φιλιππίδη. Τι είναι το Coffee Go; Ά
ποψη; Θεωρία; Παροχή υπηρεσιών; Τρόπος; Τι είναι αυτό που το κάνει μοναδικό;
Είναι όλα σε ένα, είναι αυτό που έλειπε στην ανάγκη της σύγχρονης εποχής και της καθημερινότητας. Είναι μία πρόταση που συνδυάζει το όμορφο σημείο, την εύκολη πρόσβαση για τον πελάτη μας και σίγουρα και αμετάκλητα την εξαιρετική ποιότητα μας! Είναι ότι καθημερινώς προσπαθούμε να παρασκευάζουμε σωστά και με μεράκι τον καφέ και τα ροφήματα, όπως επίσης burger και διάφορα σάντουιτς.
Είναι επίσης η ευγένεια μας, το χαμόγελό μας που δυστυχώς λείπει στους ρυθμούς της εποχής που ζούμε. Είναι η καθαριότητα, βασικό κομμάτι για εμάς και απαραίτητο στο χώρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εστίασης. Είναι η διάθεση για δημιουργία, που οδηγεί σε ολοένα και περισσότερες προτάσεις συνδυαστικών πακέτων.
Είναι η ευελιξία μας στο γρήγορο -αλλά όχι το πρόχειρο-
 καφέ/φαγητό, που προσφέρεται με τις σωστές δοσολογίες, τα σωστά υλικά και τη superfood ποιότητά μας.

Πως γεννήθηκε η ιδέα;
Το Coffee Go έρχεται να κλειδώσει τις απαιτήσεις στους σύγχρονους ρυθμούς που ζούμε. Η ιδέα είχε ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια, βλέποντας κάτι αντίστοιχο στην Αμερική όπου ζούσα. Η πρωταρχική μου σκέψη ήταν όχι μόνο να φέρω το project στην Ελλάδα αλλά στην πόλη που γεννήθηκα, ανδρώθηκα και γαλουχήθηκα. Συνοδοιπόρος μου στο όλο εγχείρημα, η συνεργάτιδα και συνέταιρος Μαρία Τυριακίδου, που μαζί πιστέψαμε σε αυτήν την ιδέα και μαζί καταφέραμε να την υλοποιήσουμε! Πρόκειται για μια πανελλήνια καινοτομία, που βάζει τη Βέροια στο «χάρτη» των πρωτοπόρων στο κομμάτι της εστίασης. Κάτι που με κάνει πολύ περήφανο και μου δίνει κίνητρο να μπορώ να συνεχίζω να δημιουργώ, αφήνοντας περγαμηνές για το μέλλον.

Με το βλέμμα στο μέλλον λοιπόν. Που προβλέπεται δημιουργικό. Μήπως και επιχειρηματικά... επεκτατικό;
Τα «δίδυμα» κτίρια
Θεωρούμε πως πρόκειται για ένα επιτυχημένο project που δοκιμάστηκε και αγαπήθηκε στη Βέροια. Αυτό φαίνεται και από τα πολλά συγχαρητήρια και τα θετικά σχόλια που έρχονται καθημερινά στο mail, τη σελίδα μας αλλά και που δεχόμαστε προσωπικά, τόσο για την πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια, όσο και τον επιλογή της διακόσμησης του χώρου. Όμως δεν μένουμε εδώ. Στο διετές μας πλάνο,στόχος μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου μας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.
Οι πρώτες συμφωνίες για επέκταση σε όμορους νομούς έχουν ήδη κλείσει, κάνοντας έτσι το brand name «Coffee Go» ξακουστό σε όλη την επικράτεια. Στην προσπάθεια αυτή, αρωγός είναι ο κόσμος, που μας εμπιστεύεται καθημερινά, προτιμώντας τα προϊόντα μας, τους οποίους και ευχαριστώ! Όπως επίσης ευχαριστώ και το προσωπικό μου, που έχει αγαπήσει το χώρο που δημιουργήσαμε σαν να είναι ο δικός τους χώρος, τους συνεργαζόμενους χονδρεμπόρους, που με τα πιστοποιημένα προϊόντα που μας προμηθεύουν, νιώθουμε σίγουροι για αυτό που προσφέρουμε στον πελάτη μας.
Και φυσικά το Θεό, που μας δίνει δύναμη και δημιουργικότητα και φυσικά υγεία για να μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινώς τους καρπούς των κόπων μας».

Αυτό είναι το λοιπό το «Coffee Go», ένα project που πήρε το βάπτισμα του πυρός στην πόλη μας, από όπου και θα εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα! Περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες κινήσεις, απολαμβάνοντας πρώτοι από όλους τα όσα προσφέρει από τα «δίδυμα» κτίρια του στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης!





2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ