Quantcast

http://picasion.com/

Με άρωμα Ημαθίας η ορκωμοσία του Τζιτζικώστα

Το όραμά του για την «Μακεδονία του 2030» παρουσίασε κατά την ορκωμοσία του, αλλά και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, ο εκ νέου περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος εμφανίστηκε ενωτικός και δεσμεύτηκε ότι θα είναι
«Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων». Μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο προαύλιο της «Βίλας Αλλατίνι», όπου στεγάζεται η Περιφέρεια και παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου, βουλευτών, δημάρχων και εκπροσώπων αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης, ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι στόχος του δεν είναι η ευημερία των αριθμών, αλλά «να ενώσουμε τους Μακεδόνες κάτω από ένα κοινό όραμα που δεν είναι άλλο από ένα μέλλον διαφορετικό με δυνατότητες, προοπτικές και ευκαιρίες για όλους».

Εργατικότητα, θάρρος, επιμονή, συνεργασία, αλληλεγγύη, πατριωτισμός και αγάπη για τον τόπο είναι τα ιδανικά και οι αξίες με τις οποίες δεσμεύτηκε ο ίδιος να πορευτεί, μακριά από διακρίσεις και αποκλεισμούς. Περιγράφοντας το όραμά του για «μία ισχυρή, σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία», ο περιφερειάρχης ανέλυσε το σχέδιό του το οποίο -όπως είπε- είναι ολοκληρωμένο και κοστολογημένο, ενώ βασίζεται σε πέντε άξονες στους οποίους δεσπόζουν τα παρακάτω: επενδύσεις, επιχειρηματικότητα, καινοτομία, ποιότητα ζωής, σεβασμός και προστασία προς το περιβάλλουν, δίκτυα υποδομής, υψηλές υπηρεσίες.


Με άρωμα Ημαθίας η ορκωμοσία του Τζιτζικώστα

Όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα στράφηκαν στους νέους περιφερειακούς συμβούλους που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ανάμεσα στους δεκάδες πολιτικούς της Κεντρικής Μακεδονίας ξεχώρισαν από την Ημαθία, ο Κώστας Καλαΐτζίδης, ο Στέργιος Μουρτζίλας και ο Απόστολος Νεστορόπουλος από την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο Χρήστος Κούτρας από την παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου και ο Γιάννης Τσεχελίδης από την «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρών στην εκδήλωση ήταν και ο νέος Δήμαρχος της Νάουσας Νίκος Καρανικόλας.

Δείτε φωτογραφίες:
























1 σχόλιο:

  1. Πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
    Αυτοί θα μας...σώσουν ξανά.
    Όπως μας σώζουν,
    Εδώ και παρα πολλά χρόνια...
    Παράκληση να περάσει το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ