Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mε αποκαλυπτικό κορμάκι η Κολέτσα

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι Μακροχωρίτισσα τραγουδίστρια. Τα περισσότερα τραγούδια της είναι λαϊκά και ελαφρολαϊκά, όμως πλέον έχει περάσει σε πιο μοντέρνο ύφος. Γεννήθηκε το 1980 στη Βέροια και μέχρι και τα 24 της χρόνια ασχολιόταν μόνο ερασιτεχνικά με το τραγούδι το οποίο είχε σαν χόμπι. Ταυτόχρονα φοίτησε σε σχολή δημοσιογραφίας και ανά τακτά διαστήματα εμφανιζόταν και σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Με το τραγούδι ασχολήθηκε επαγγελματικά για πρώτη φορά σε ηλικία 25 ετών όταν και ξεκίνησε να τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης,έτσι την κέρδισε μόνιμα το επάγγελμα της τραγουδίστριας.

Το 2006 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό realiti show του καναλιού ΑΝΤ1 Fame Story, παρόλο που δεν κέρδισε την πρώτη θέση ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες στο show,έτσι έγινε και πιο γνωστή στο ευρύ κοινό. Είναι μία από τις πιο αισθησιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί πανικό. 

Την βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε πιο σαγηνευτική από ποτέ σχεδόν όπως τη γέννησε η μανούλα της, απολαύστε την! Δείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ