Αγιασμός και πρώτο κουδούνι στο 1ο Δημοτικό

Γέμισε ξανά παιδικές φωνές η σχολική αυλή
Πρώτο κουδούνι και αγιασμός σήμερα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας. Η αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας γέμισε από νωρίς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, που περίμεναν με
ανυπομονησία το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού για την τέλεση του Αγιασμού που είχε προγραμματιστεί για τις 09:30. Με γέλια, φωνές και παιχνίδι ξεκίνησαν την πρώτη μέρα οι περισσότεροι μαθητές που ξαναβρέθηκαν με τους συμμαθητές τους, λίγο πιο αγχωμένα και πελαγωμένα τα «πρωτάκια», που δεν ξεκολλούσαν εύκολα από το χέρι των γονιών τους.
Στον Αγιασμό παρέστη ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και με την ιδιότητα -κυρίως- του γονιού, καθώς συνόδευσε μαζί με τη σύζυγό του τον γιο τους στην πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο, που μοιράζεται την ίδια αυλή με το 10 δημοτικό. Τον δήμο Βέροιας εκπροσώπησε ο Θεόφιλος Κορωνάς, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος Πατρίκας, που στη συνέχεια διάβασε την ποιμαντορική εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων. 
Η Διευθύντρια κ. Μαρία Διαμαντοπούλου ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, καλωσορίζοντας ιδιαίτερα και τα «πρωτάκια» που περνούν για πρώτη φορά τις πόρτες του δημοτικού σχολείου. Στη συνέχεια διάβασε την εγκύκλιο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και τον χαιρετισμό του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλου. Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν και οι κύριοι Μπαρτζώκας και Κορωνάς, καθώς και ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου Γεώργιος Μακαρατζής. Δείτε φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ