Quantcast

http://picasion.com/

Αγιασμός στο Δικαστικό Μέγαρο - Έλαμψαν οι όμορφες δικηγορίνες!

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας. Παρόντες ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης Καραβασίλης, υπάλληλοι και  Δικαστικοί Λειτουργοί και φυσικά η πλειοψηφία των
δικηγόρων της Ημαθίας. Μέσα σε όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα και με έντονο αίσθημα της συναδελφικότητας, όλοι οι παρευρισκόμένοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για ένα δημιουργικό νέο έτος. Όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι γοητευτικές δικηγορίνες που για μια ακόμη φορά απέδειξαν πως εκτός από γνώσεις και πειθώ διαθέτουν και γοητεία!






3 σχόλια:

  1. Να σας αγιασει να στηριζετε το δικαιο και οχι το "δικαιο" κατα τον πελατη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ο Κούγιας είπε ότι ο φονιάς που θέρισε μεθυσμένος με το αυτοκίνητο στο Αίγιο, μωρό και γιαγιά, προσπάθησε να αυτοκτονήσει κι όχι να διαφύγει πέφτοντας στη θάλασσα και γελά όλη η Ελλάδα μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ