Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα της Έδεσσας

Η γυναίκα με το ωραίο πρόσωπο και το καλλίγραμμο κορμί κατάγεται από την Έδεσσα και σπουδάζει Εκπαιδευτική και κοινωνική πολιτική στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι σέξι πόζες της στα social media τραβούν την προσοχή και όχι άδικα… Ο λόγος για την πληθωρική Κατερίνα Παπαδοπούλου, που ξέρει να
προκαλεί πανικό στον αντρικό πληθυσμό, καθώς διαθέτει φοβερά προσόντα. Χάρμα οφθαλμών! Είναι κοινό μυστικό πως η Κεντρική Μακεδονία διαθέτει αναμφίβολα τις όμορφες φοιτήτριες της Ελλάδος, που τραβούν τα βλέμματα στο πέρασμα τους. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θαυμάστε την σ' ένα πλούσιο φωτοαφιέρωμα:






6 σχόλια:

  1. super είδηση, πάω στα jumbo καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μ'αρέσει αυτή στην κουζίνα, που πίνει μαχμουρλίδικα τον καφέ της! Εκπληκτικός μίνιμαλ απορροφητήρας, τελευταίας τεχνολογίας, δικύλινδρος, με ψηφιακές ενδείξεις, σε ίνοξ αποχρώσεις.......ασορτί με την ψωμιέρα και τα κατσαρολικά! Τι να πω, η κοπέλα έχει γούστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη σειρά και εσύ.Προηγούνται οι δικές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να θυμάστε αυτό:
    Στο Ελλαντα,η κοπέλα αυτή θα γίνει είτε κάτοχος υψηλού κρατικού πόστου,
    Είτε σύζυγος κάποιου πολύ εύπορους.
    Είτε και τα 2 μαζί.
    Ελλαντα,μνημόνιο μέχρι το 6000 μ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδή δεν έχω νομική κάλυψη, καλέστε αυτόν τον δικηγόρο να τις κράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ