Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας από υποψηφίους που θέλουν να γίνουν Ειδικοί Φρουροί

Στην «ουρά» για μια θέση στο Ελληνικό Δημόσιο - Πάνω από 300 αιτήσεις σ' όλη την Ημαθία
Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι 26 Αυγούστου, η διαδικασία συλλογής δικαιολογητικών για την προκήρυξη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που αφορούσε την πρόσληψη των
1.500 ειδικών φρουρών σ' όλη την χώρα. Εδώ και ένα μήνα περίπου, άνδρες και γυναίκες έως 28 χρονών, περίμεναν καρτερικά στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας προκειμένου να καταθέσουν τα χαρτιά τους και να μετρηθούν στο ύψος. Ως γνωστόν, η προκήρυξη ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πάνω από 1.70 και να μην φέρουν δερματοστιξία (τατουάζ) σε εμφανή σημείο του σώματός τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, την σχετική αίτηση συμπλήρωσαν πάνω από 300 άτομα στην Ημαθία, με τη Βέροια να κατατίθενται οι περισσότερες εξ αυτών (ο συνολικός αριθμός ξεπερνάει τις 150). Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, η μεγάλη συμμετοχή των γυναικών, καθώς και τα πτυχία των υποψηφίων, καθώς αρκετοί ήταν πτυχιούχοι Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι

Σε περίπτωση εισαγωγής στην Αστυνομία, οι περισσότεροι από τους επιτυχόντες αναμένεται να υπηρετήσουν σε μάχιμες υπηρεσίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ για μια μετάθεση στη Βέροια, θα πρέπει να κάνουν υπομονή πολλά χρόνια, καθώς ισχύει το σύστημα της μοριοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ