Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο πλευρό του ΠτΔ ο Βεσυρόπουλος

Στην θρησκευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελάς βρέθηκε το πρωί του Δεκαπενταύγουστου ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο υφυπουργός Οικονομικών παρέστη μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στον Ιερό Ναό, στην λιτάνευση της εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην κατάθεση στεφάνου. Μάλιστα, κατά την είσοδό τους στην εκκλησία είχαν έναν ένθερμο χαιρετισμό. Ο Βουλευτής Ημαθίας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: 

«Βρεθήκαμε σήμερα στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπή Παυλόπουλου, που αποτελεί σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τον ποντιακό ελληνισμό, αλλά για όλο τον ορθόδοξο κόσμο, για να τιμήσουμε με ευλάβεια αυτή τη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης. 

Η σημερινή ημέρα εκπέμπει, ελπίδα και αισιοδοξία, συναισθήματα που ως Έλληνες έχουμε ανάγκη όσο ποτέ, να τα πιστέψουμε, να τα ακολουθήσουμε και να τα κάνουμε πραγματικότητα, έχοντας συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο την υπεραγία Θεοτόκο, ώστε να τα πετύχουμε. 

Η Ελλάδα αλλάζει και προχωρά μπροστά αφήνωντας πίσω μια θλιβερή περίοδο στην οποία είχε κυριαρχήσει το ψέμα και ο λαϊκισμός. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα καταφέρουμε πολλά. Εύχομαι σε κάθε ελληνίδα και Έλληνα, απανταχού της γης, η Χάρης και η ευλογία της Παναγίας να μας συνοδεύει όλους μας. Χρόνια πολλά».

Δείτε φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ