Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συντετριμμένος ο Παυλάρας - Έχασε την τηλεοπτική του γυναίκα

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου της γνωστής και επιτυχημένης ηθοποιού Ελισάβετ Ναζλίδου, η οποία έφυγε από την ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Η Ελισάβετ Ναζλίδου πάλεψε γενναία επί τέσσερις μήνες με τον καρκίνο, αλλά τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 64 ετών. Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησαν μέσω Facebook η ξαδέλφη της, Σμαρώ Κατσαβούνη, και ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, συνοδεύοντας τις αναρτήσεις τους με συγκινητικά μηνύματα.

Συντετριμμένος ο Παυλάρας - Έχασε την τηλεοπτική του γυναίκα

Ένας από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν και είχε κινηματογραφική χημεία μαζί της ήταν ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός από τη Βέροια, δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια του για την απώλεια της Ελισάβετ Ναζλίδου και χωρίς πολλά λόγια, την αποχαιρέτησε μ' ένα συγκινητικό video που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Τύχη Βουνό»
Δείτε την πολύ τρυφερή ερμηνεία των δύο πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς των Ποντίων, με το εμβληματικό παραδοσιακό του Πόντου στο τελευταίο επεισόδιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ