Quantcast

http://picasion.com/

Προεδρικά συγχαρητήρια στην Τροχαία Βέροιας

Στο επίκεντρο των εορτασμών του Δεκαπενταύγουστου βρίσκεται η Ημαθία, καθώς με κάθε λαμπρότητα γιορτάζεται και φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο, όπου εδώ και μέρες έγινε πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών και προσκυνητών από όλη την
Ελλάδα, που συρρέουν στη Μονή με κάθε μέσο. Παρόντες όλες αυτές τις ημέρες στην Ιερά Μονή και πέριξ αυτής, το ανθρώπινο δυναμικό της Τροχαίας Βέροιας, άνδρες και γυναίκες που φρόντιζαν για την οδική ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή των λατρευτικών εκδηλώσεων. 

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το πρωί, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος θέλησε να συγχαρεί προσωπικά το προσωπικό της Τροχαίας Βέροιας και τον Διοικητή κ. Ιωσήφ Παρούτογλου, για την παρουσία και τον άψογο συντονισμό, που εξασφάλισε συνθήκες ασφαλούς και ομαλής διεξαγωγής των εκδηλώσεων, ενώ δεν παρέλειψε να βγει μαζί τους και μια αναμνηστική φωτογραφία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ