Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υπέγραψε στη «Βασίλισσα»

Σε μια ηχηρή μεταγραφή που θα την βοηθήσει τα μέγιστα στο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες ημέρες προέβη η Βέροια. Η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά» συμφώνησε με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή Σταύρο Πεταυράκη (γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1992 στη Ρόδο), ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ο ταλαντούχος παίκτης κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της ΑΕΚ, του Πανθρακικού, της Λαμίας και της Δόξας Δράμας. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη που ενισχύσει την άμυνα και δίνει ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, μιας και διαθέτει άψογη τεχνική κατάρτιση και καλές σέντρες. 

Απομένει μια μόλις εβδομάδα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Βέροιας κινούνται μεθοδικά για την απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση:

Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αριστερού μπακ Σταύρου Πεταυράκη (9/11/1992) και τον καλοσωρίζει στην οικογένεια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ