Quantcast

http://picasion.com/

Πανηγυρίζει η Παναγία Περίβλεπτος

Αγρυπνία την παραμονή στους Αγίους Αναργύρους
Από την ενορία των Αγίων Αναργύρων Βεροίας γίνεται γνωστό ότι την προσεχή Πέμπτη 15 Αυγούστου στα πλαίσια του εορτασμού της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πανηγυρίζει το παρεκκλήσι της Παναγίας Περιβλέπτου που βρίσκεται την οδό Μπιζανίου. Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 14 Αυγούστου
7:00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός - Αρτοκλασίες - Εγκώμια - Λιτανεία
Όρθρος 15 Αυγούστου
7:30 π.μ. Όρθρος - Θ. Λειτουργία

Κατά την διάρκεια των ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση παλαιά εικόνα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Αγρυπνία στους Αγίους Αναργύρους
Με την ευκαιρία της Θεομητορικής Εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Τετάρτη 14 Αυγούστου, στις 9:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας, θα τελεστεί αγρυπνία (Όρθρος - Θ. Λειτουργία). 
Μ’ αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία εκκλησιασμού σε όσους δεν μπορούν να λειτουργηθούν κατά την πρωινή θ. λειτουργία, όπως εργαζόμενους, ταξιδιώτες κ. ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ