Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καύσωνας στη Βέροια; Πάρτε κρέατα από το «Ειλικρίνεια» και πάρτε τα βουνά!

Παρασκευή απόγευμα ανοιχτά!
Στους 37 βαθμούς θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος το Παρασκευοσαββατοκύριακο και η παραμονή στην πόλη θα είναι αφόρητη. Γι' αυτό όσοι από εσάς έχετε σπιτάκι σε κάποιο ορεινό χωριό της Ημαθίας, μη το σκέφτεστε... Μπείτε στο αυτοκίνητο και πάρτε τα βουνά! Πριν ανεβείτε, κάντε φυσικά στάση για τα άκρως απαραίτητα... Τις έτοιμες λύσεις και απίστευτες κρεατονοστιμιές που ετοιμάζει καθημερινά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» αλλά και τα κρέατα που θα ψήσετε στο μαγκάλι στη δροσερή αυλή σας. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και αυτή την εβδομάδα μας ετοίμασε όλα τα απαραίτητα για το Σαββατοκύριακο στο χωριό αλλά και για όσους μείνουν στην πόλη, για να γλυτώσουν τουλάχιστον την προετοιμασία στην κουζίνα. Τι μας ετοίμασε για αυτό το σαββατοκύριακο το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»;
Σπιτικά γεμιστά, λαχταριστά κοντοσούβλια, σνίτσελ χοιρινά πανέ, πανσέτα χοιρινή γεμιστή, σνίτσελ κότας πανέ, μπιφτέκια κότας και πολλά άλλα που θα βρείτε με μια επίσκεψη στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Θα βρείτε ακόμα, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χειροποίητα μπιφτέκια και σουτζουκάκια, μπριζόλες και πανσέτες, λουκάνικα μοσχοβολιστά χειροποίητα, κρέατα μαριναρισμένα, έτοιμα να μπουν στα κάρβουνα, χωρίς καμιά προετοιμασία αλλά και τη μεγάλη ποικιλία με τα καπνιστά παραγωγής τους, ότι πρέπει για μεζέ για το τσίπουρο!

Απογεύματα Ιούλιο - Αύγουστο κλειστά - Εκτός Παρασκευής
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ