Quantcast

http://picasion.com/

Καλό ταξίδι «Γορίλα»

Ο διοργανωτής της ιστορικής θύρας 4
Έφυγε από την ζωή μια εμβληματική φιγούρα που άφησε το δικό του στίγμα στο οπαδικό κίνημα της Βέροιας. Ένας άνθρωπος που αγάπησε με όλη τη δύναμη της ψυχής του την «Βασίλισσα του Βορρά» και γύρισε μαζί της όλα τα γήπεδα της Ελλάδος. Ο

λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πολατίδη (γνωστός στους παλιούς φιλάθλους ως «γορίλας»), με καταγωγή από την Φλώρινα, ο οποίος υπήρξε από τους πρωτεργάτες του συνδέσμου και διοργανωτής της κερκίδας στην ιστορική θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 70 ετών. Μάλιστα η διοίκηση της Βέροιας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον χαμό του. Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 αποχαιρέτησε έναν από τους πιο πιστούς φιλάθλους της. Τον ''γορίλα''. Ο κατά κόσμον Γιώργος Πολατιδης εκτός από έναν από τους πιο ένθερμους φιλάθλους, υπηρέτησε τη Βέροια και ως μέλος του Δ.Σ. την δεκαετία του 1980. Η «Βασίλισσα» στέλνει τα συλλυπητήρια της στους δικούς του ανθρώπους. Να ζήσουν να τον θυμούνται».

1 σχόλιο:

  1. Καλό ταξίδι Γιώργο.Καλόν Παράδεισο. ΥΓ: μην βάζετε φωτογραφίες με κόκκινα και μπλέ. Αυτά ξεπουλήθηκαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ