Quantcast

http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Σε γυναίκα στη Βέροια «έπεσαν» τα 6,7 εκατομμύρια του Τζόκερ!

Βεροιώτισσα «κροίσος»... με ένα κλικ - Μέσω διαδικτύου το δελτίο που κόστισε 5€!
Έναν μεγάλο υπερτυχερό, ο οποίος κερδίζει περισσότερα από 6,7 εκατομμύρια ευρώ, ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019. Το χρυσό δελτίο μπορεί να μην
κατατέθηκε σε κάποιο πρακτορείο της Βέροιας αλλά να παίχτηκε μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του ΟΠΑΠ, σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr από τον κύκλο των πρακτόρων, έκανε «κροίσο» μια γυναίκα από τη Βέροια, ηλικίας 35 ετών περίπου.

Η υπερτυχερή Βεροιώτισσα πέτυχε σωστά τους χρυσούς αριθμούς, συμπληρώνοντας 10 στήλες και με ένα... κλικ και δελτίο που κόστισε μόλις 5€ έγινε πλουσιότερη όχι μόνο κατά 6.781.501,68€ που έδινε η 1η κατηγορία αλλά κέρδισε και επιπλέον 130 χιλιάρικα από τις εννέα επιτυχίες στη 2η κατηγορία! Αυτό θα πει... «και αν σου κάτσει;»

Η υπερτυχερή και υπερπλούσια Βεροιώτισσα προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μη γίνουν τα στοιχεία της ευρέως γνωστά -για ευνόητους λόγους- ζει και κυκλοφορεί όμως ανάμεσά μας! Ας της ευχηθούμε σε καλή μεριά!



3 σχόλια:

  1. Παραμύθια και μετά ξυπνξσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο πιθανό είναι να πέσει μετεωρίτης γεμάτος κρυπονίτη στη Βέροια και γενικότερα στην Ημαθία παρά το Τζόκερ. Από την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 1997 που ξεκίνησε το Τζόκερ μαντέψτε ποιος νομός ανάμεσα σε 6 στο σύνολο δεν είχε ποτέ κέρδη στην 1η Κατηγορία; Δείτε τον χάρτη https://www.opap.gr/nikhtes-sunolika-kerdh-joker Μιλάμε για περίπου 22 χρόνια χ 52 εβδομάδες χ 2 κληρώσεις = 2.288 κληρώσεις. Για να ακριβολογούμε βέβαια πρέπει να αφαιρέσουμε όσες είναι από σήμερα έως και τον Νοέμβριο ή απλά να περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς θέλουν να διαφημίσουν το παιχνίδι για να αυξηθούν τα κουτορνίθια που θα τους τα ακουμπήσουν.
    Δεν έχουν όμως όλοι IQ μεταξοσκώληκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ