Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φτιάξτε τα γλυκά και τις πίτες του 15αύγουστου με παραδοσιακά φύλλα «Γεωργιάδης»

Ψήνει και παραδοσιακές χωριάτικες πίτες σε πολλές γεύσεις
Ο Δεκαπενταύγουστος πλησιάζει, μεγάλη γιορτή που για τους ορθόδοξους θεωρείται το Πάσχα του Καλοκαιριού. Τα σπίτια μας θα γεμίσουν με κόσμο, φίλους, συγγενείς, παιδιά και εγγόνια, ειδικά αν έχουμε και κάποια Μαρία ή Παναγιώτη που θα γιορτάζουν. Τι καλύτερο από το να αφήσετε το σπίτι σας να μυρίσει φρεσκοψημένα γλυκά και χωριάτικες πίτες, όλα φτιαγμένα από τα χεράκια σας; 
Μπακλαβάδες, κανταΐφια, γαλακτομπούρεκα, αλλά και παραδοσιακές πίτες με κάθε είδους γέμιση, όλα αυτά δηλαδή που λατρεύουμε να δοκιμάζουμε αλλά και να προσφέρουμε στις γιορτές μας.
Η επιχείρηση «Αφοι Γεωργιάδη» είναι δίπλα σας στην κουζίνα, κάνοντας την παρασκευή των παραδοσιακών γλυκών και μιας πετυχημένης χωριάτικης πίτας, εύκολη! Από το 1937, η οικογένεια Γεωργιάδη, γνωρίζοντας άριστα την τέχνη ανοίγματος φύλλου και παραγωγής κανταϊφιού, είναι κοντά μας προϊόντα ζύμης όπως φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες.
Έτοιμες ψημένες πίτες από 12€!
Θέλετε την αγαπημένη σας χωριάτικη πίτα έτοιμη ψημένη στην πόρτα σας; Γιορτάζετε και θέλετε να κεράσετε φίλους ή συναδέλφους τις λαχταριστές χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» χωρίς κόπο; Με ένα τηλέφωνο στα 2331093390 - 6973747334 από την προηγούμενη μέρα έρχονται ψημένες στο χώρο σας! Με πολλές επιλογές στη γέμιση και σε τιμές 11 και 13 ευρώ! Όλες παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χιλ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε κατεψυγμένες στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 12€
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 11€
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 14€

2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1€ λιγότερο


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 
2331093390 - 6973747334




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ