Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις φλόγες εν κινήσει αυτοκίνητο στην Πιερίων

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής 11/8 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, για φλεγόμενο ΙΧ στην οδό Πιερίων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το αυτοκίνητο κινούνταν στην οδό Πιερίων με κατεύθυνση το κέντρο της Βέροιας, όταν ξέσπασε φωτιά
στη μηχανή του. Στο αυτοκίνητο επέβαινε μόνο ο οδηγός του, ο οποίος ευτυχώς, χάρη και στην έγκαιρη ειδοποίηση που είχε από διερχόμενους οδηγούς, κατάφερε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του περίπου στο ύψος της Alpha Bank, να βγει από αυτό με ασφάλεια και να καλέσει στην Πυροσβεστική.

Άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, με επικεφαλής τον Διοικητή Νίκο Παλαμούτη, έσπευσε στο συμβάν με 3 οχήματα και 10 άνδρες, όπου χάρη στην άμεση επέμβασή τους η φωτιά περιορίστηκε στη μηχανή και έσβησε, προτού επεκταθεί και καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.
Στο συμβάν επενέβη και κλιμάκιο της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς το σημείο αποκλείστηκε για λίγη ώρα, για όλους ασφαλείας και για τη διευκόλυνση της Πυροσβεστικής. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ