Quantcast

http://picasion.com/

Έτοιμη για Αντιδημαρχία η Συρμούλα;

Τι και αν βρισκόμαστε στην είσοδο του φθινοπώρου, ο πολιτικός υδράργυρος έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Και ο λόγος προφανής! Σε λίγες ημέρες ανακοινώνονται οι νέες αντιδημαρχίες από τον Κώστα Βοργιαζίδη. Ο Δήμαρχος με δεδομένη τη συνεργασία με την Γεωργία Μπατσαρά, αναμένεται να παραχωρήσει
δύο αντιδημαρχίες (συν μία ή δύο θέσεις προέδρων σε νομικά πρόσωπα του δήμου), στους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν με τον συνδυασμό «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη». Όπως είναι φυσικό, η Συρμούλα Τζήμα που στις εκλογές της 25ης Μαΐου τίναξε την μπάνκα στον αέρα (βγήκε με διαφορά πρώτη, σπάζοντας μάλιστα το φράγμα των 1.000 σταυρών), είναι στην πρώτη γραμμή των «αξιοποιήσιμων» στελεχών για την ανάληψη μιας θέσης ευθύνης στο νέο διοικητικό σχήμα του δήμου Βέροιας. Όμως, τόσο η Συρμούλα όσο και άλλοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, (ειδικά όσοι υπηρετούν στο δημόσιο), θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις προσωπικές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έναντι της υπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των μελών του συνδυασμού της Γεωργίας Μπατσαρά στα τέλη της εβδομάδας, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

15 σχόλια:

  1. Δυσκολα θα ξαναβγουν να ζητησουν ψηφο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστε σε αυτές τις κουτοπόνηρες κυρίες πως ο κόσμος τις ψήφισε γιατί δεν ήθελε τον Βοργιατζίδη!!!
    Αλλιώς θα ψηφίζαμε τον Δήμαρχο απευθείας!!!
    Πριν τις εκλογές λέγαμε εμείς και τώρα κοιτάμε το ΕΓΩ κρίμα.
    Άλλη μια τετραετία χαμένη για την Πόλη με αυτά τα κουτσά άλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλή αναλογική και νόμος φτιαγμένος ειδικά για στις συνεργασίες σου λέει κάτι? Καλά έκανες και ψήφισες αυτό που ήθελες...οι συνεργασίες όμως είναι αναπόφευκτες και δίνουν σε όλα τα μέρη τη δυνατότητα να αναδείξουν στελέχη από το να μην διοικούν καθόλου αυτοί που ψηφίσαμε και να καμαρώνουμε τόσα χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους...έκανες αγώνα για να είναι άλλη η δημοτική αρχή? Η μόνο λόγια? Βαρεθηκαμε.

      Διαγραφή
  3. Γιατί ψήφισε κάποιος από εσάς τη Μπατσαρα η τη Συρμουλα? Χορτάσαμε από μνησικακους και κομπλεξικους που κρίνουν πάντα από τον εαυτό τους. Η συγκεκριμένη έχει και θέση και μισθό και αν θα το αποφασίσει, μόνο καλό θα είναι για την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αποκλεισμούς και αυταρχισμούς δεν ξεπερνιούνται τα προβλήματα της πόλης, οι συνεργασίες είναι απαραίτητες σε κάθε φάση της ζωής μας πολύ περισσότερο στα κοινά. Κανείς δεν είναι αυθεντία αλλά ούτε και αλάθητος, θα πρέπει ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο, για να κάνουμε τα λιγότερα λάθη και να φτάσουμε την πόλη σε κάτι καλύτερο.
    Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ψηφίζεις πρόσωπα, ψηφίζεις κατά κύριο λογο για να ασκήσουν αυτά διοίκηση και να κάνουν έργο, όχι για να κάνουν μόνο στείρα αντιπολίτευση,τόσα χρόνια βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, χρειάζεται η ανανέωση, τραβήξτε μπροστά, η πόλη θέλει αλλαγές τώρα, πέρα από τις ιδεοληψίες καχύποπτων, κρατήστε μόνο την ταυτότητα και τα πιστεύω σας!Είμαστε μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να καταλαβουν οι δυο συμπαθητικες κυριες,στρατιωτες και οι δυο δουλεψαν για το 42% της Γαλαζιας Παραταξης στον Νομο που με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ φεραν το νικηφορο αυτο αποτελεσμα.Οι κρατημενοι λοιπον στα Αποδυτηρια του Συριζα και του Βελλοπουλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 18% της μπατσαρα πήγε μονοκουκι για το κόμμα και πάλι λίγο ήταν. Και τι ψηφίσαμε τελικά; Βοργιαζιδη; Άμα θέλανε καρέκλα ας κατεβαιναν μαζί του ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που ήταν κι αυτές και αγωνιστηκαν σαν σκυλιά για την παράταξη μέχρι τη τελευταία στιγμή...ενώ όλοι την δίναν πέμπτη στη σειρά,όλα τα άλλα έξω από το χορό είναι εξυπνάδες και δικαιολογιες πουλημενων και υποκριτών. Αν ήταν θα πήγαιναν από την αρχή με αλλη παράταξη.

      Διαγραφή
  8. Στους τυφλούς πάντα ξεχωρίζει ο μονόφθαλμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το αξίζεις Συρμουλα μου, άτομα σαν εσένα πρέπει να διοικούν, από οποία παράταξη κι αν εκλέχθηκαν, παντού διαπρεπεις και ξέρω ότι όπου κι αν αν επιλέξεις θα είσαι αμισθη ,γιατί είσαι αγωνίστρια.Μην ακούς κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία τα λέμε,ας συνεχίσουμε λοιπόν.Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας καλό θα ήταν οι επίδοξοι αντιδήμαρχοι,πρόεδροι ή ότι άλλο προκύψει να παραιτηθούν από άλλα αξιώματα τα οποία χρησιμοποίησαν για την εκλογή τους π.χ πρόεδρος,μέλη τοπικών οργανώσεων ΝΔ καθώς θυμάστε και άγχος είχε η επικεφαλής του συνδυασμού για να πάρει το χρίσμα!!!
    Στη ζωή υπάρχουν για κάποιους αρχές για κάποιους άλλους όχι!
    Την επόμενη φορά δηλαδή με ποιον θα είναι;
    Την Μπατσαρά την ψήφισα γιατί πίστευα ότι θυσιάστηκε αν και φαινόταν από την αρχή ότι τα είχε βρει με τον Δήμαρχο!
    Την άλλη κυρία ευτυχώς δεν την ψήφισα γιατί την κατάλαβα ότι είναι παρτάκιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα δεν φτάνει η αλεπού...που ζούμε σε απολυταρχικα καθεστώτα?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ