Quantcast

http://picasion.com/

Είδηση «βόμβα»: Ανοίγει και πάλι μεγάλο καφε-μπαρ στο κέντρο της Βέροιας

Ο κύβος ερρίφθη - Έπεσαν οι υπογραφές
Δυναμικά φαίνεται πως μπαίνει η φθινοπωρινή περίοδος στην νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας. Τι και αν ακόμα βρισκόμαστε ακόμη στον Αύγουστο, οι διεργασίες και το παρασκήνιο στην επιχειρηματική ζωή της πόλης «τρέχουν με χίλια».
Σύμφωνα με έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του veriotis.gr, ένα μεγάλο καφέ-μπαρ που βρίσκεται στην οδό Ελιάς, μετά από πολύμηνη διακοπή λειτουργίας, επανέρχεται και πάλι, υπό νέα διεύθυνση αυτήν την φορά. Το deal έγινε πριν από περίπου 10 ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, τρεις επιφανείς επιχειρηματίες, με μεγάλη διαδρομή στο οικονομικό γίγνεσθαι της Βέροιας, ετοιμάζονται για μια επένδυση που θα κοστίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν έναν πολυχώρο, που θα λειτουργεί, τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας, όσο και αργά το βράδυ, με πολλές εκπλήξεις, πάρτυ και live βραδιές. Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει γύρω στα μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου. 

2 σχόλια:

  1. 15 μαγαζιά και 20 άτομα ανακυκλώνονται επί 25 χρόνια. Κανένας νέος χώρος, τίποτα το καινούργιο. Η νύχτα της Βέροιας αποκαρδιωτική. 5-6 μαγαζιά τον χειμώνα 1-2 το καλοκαίρι. Όσοι νέοι δεν μπορούν να φύγουν Θεσσαλονίκη προτιμάνε μέχρι και τα γύρω χωριά, βλέπε Μελίκη, παρά να περάσουν το Σαββατόβραδο στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς. Επίσης, θεωρώ ότι τα καλύτερα μαγαζιά της Βέροιας έχουν κλείσει εδώ και πολλά χρόνια (πχ το bowling-καφέ στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Ζωγιοπούλου αν θυμάμαι σωστά, ή η Δωδώνη με την θέα της!). Δεν είναι, όμως, ζητούμενο το καινούριο για 'μένα, όσο η αναμέτρηση παλαιού-καινούριου. Πρέπει να ξέρεις ποιός είσαι και τί μπορείς να προσφέρεις. Ένα νέο μαγαζί ανοίγει πολύ εύκολα, σχετικά με το πόσο δύσκολα ένα παλιό μαγαζί αντέχει και επαναπροσδιορίζει τη θέση του στον χώρο και τον χρόνο. Για να μη θεωρηθεί ότι ποιητολογώ, εννοώ πολύ απλά ότι θα προτιμούσα μια πόλη με 5-6 παλιά και καλά μαγαζιά, που κάθε τόσο θα ανανεώνονται (πχ με νέες υπηρεσίες) και ίσως 2-3 νέα, παρά μια πόλη με 15-20 μαγαζιά που ανοιγοκλείνουν κάθε τόσο και, επί της ουσίας, είναι κάτω του μετρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ