Διοικητής νοσοκομείου Ημαθίας: «Ναι, τους ζήτησα να υπογράψουν για να μην έχω ευθύνη»

Tο ρεπορτάζ του ethnos.gr (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση) για τον Διοικητή του Νοσοκομείο Ημαθίας επιβεβαίωσε απόλυτα ο ίδιος ο Διοικητής μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του OPEN και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Βλεπάκη. Ο Δημήτρης Μαυρογιώργος, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από το
δημοσίευμα, παραδέχθηκε ότι έδωσε στους εργαζόμενους να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση με την οποία δεν θα του επιρρίψουν ευθύνες εάν και εφόσον δεν πληρωθούν και μάλιστα τόνισε πως «οι πιστώσεις τελειώνουν». Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων ου OPEN είπε: «Εξήγησα ότι οι πιστώσεις τελειώνουν και θα ήθελα να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα στραφούν εναντίον της διοίκησης εάν τελικά καθυστερήσει η πληρωμή τους».

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο  διοικητής ζήτησε να υπογράψουν το έγγραφο. Η ιστορία ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα όταν τους κάλεσε στο γραφείο και τους εξήγησε ότι δεν θα πληρωθούν το επικουρικό. Μέχρι στιγμής στους δέκα επικουρικούς εργαζόμενους δεν οφείλεται κανένας μισθός, ωστόσο, μετά την κίνηση του διοικητή εκφράζονται φόβοι ότι δεν θα τους καταβληθούν οι επόμενοι.

Δείτε το βίντεο:πηγή

1 σχόλιο:

  1. Καλά θα κάνει να κοιτάξει το χαλί του νοσοκομείου που το κατάντησαν νεκροταφειο ο κόσμος ξέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ