Quantcast

http://picasion.com/

Ο Μπογδάνος, ο Μπαρτζώκας και η selfie των 16 νέων Βουλευτών

Μια φωτογραφία με τους 16 νέους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε ο Κωνσταντίνος Μπογδανος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Στην παρέα βρέθηκε και ο Βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος είχε εκτενείς συζητήσεις με τους νέους συναδέλφους του. O
Κωνσταντίνος Μπογδανος έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: «16 νέοι βουλευτές, άπαντες κάτω των 40, κατόπιν προσκλήσεως υφυπουργού Ιωάννου Κεφαλογιάννη, στον εξωτικό Καραβίτη, εδώ στα τιμημένα χώματα της Ά Αθήνας».


3 σχόλια:

  1. Ο απόλυτος βόθρος συγκεντρωμένος σε μια φωτογραφία με μπροσταρη τον ακροδεξιό ημιτρελο παραληρηματικό κλόουν - που έχουμε καταντήσει θεέ μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΗΣΥΧΟΥΣ Κ ΕΣΥ ΑΝΤΕ Ν ΜΗΝ ΠΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγκακια!Αφήστε τα τραπεζάκια και τα τσίπουρα,τις φωτογραφίες και τα γούστα και κοιτάξτε να αλλάξετε το ελλαδισταν γιατί δεύτερη χρεωκοπια σημαίνει γινόμαστε χειρότερα και από Συρία,θα ψάχνουμε βάρκα και δεν θα βρίσκουμε.Και μια συμβουλή στους επαρχιώτες βουλευταδες.Οχι πολύ παρέα με Μπογδάνο και ΣΙΑ,αυτοί τα λύσαμε τα προβλήματα και κοιτάνε να ρίξουνε καμία γκομενα η γκόμενο και να πάρουν κάνα υπουργιλικι για αρπαχτες και τζάμπα ταξίδια.Μακρια από αυτά τα μυξιαρικα γιατί το καταραμένο Κολέγιο Αθηνών κατέστρεψε την Ελλάδα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ