Quantcast

http://picasion.com/

Αγγλικό χιούμορ για το σήμα του Μακροχωρίου

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;
Μια δημοσίευση που αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα του Μακροχωρίου ανέβασε το CULT 24. Οι συντάκτες της σατυρικής διαδικτυακής σελίδας, με μπόλικη δόση χιούμορ, σχολίασαν το σήμα του συλλόγου της Ημαθίας και ανέφεραν χαρακτηριστικά πως μοιάζει υπερβολικά μ' εκείνο
των ομάδων της Μάντσεστερ Σίτυ και της Μαρσέιγ ταυτόχρονα. Μάλιστα αναφέρουν ότι: «Το παιδί της Μαρσέιγ με την Μάντσεστερ Σίτυ είναι το Μακροχώρι. Όλοι το ξέρουν αυτό». Κατανοούμε πλήρως την διάθεση για χιούμορ και ενδεχομένως την εύστοχη παρατήρηση, αλλά καμιά φορά, πριν ανεβάσουμε κάτι στο ίντερνετ, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από ένα έμβλημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι άνθρωποι του Μακροχωρίου με την δημιουργία αυτού του σήματος έδωσαν φόρο τιμής στους 21 μικρούς μαθητές του χωριού που τόσο άδικα και απρόσμενα έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη. Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε το CULT24, καθώς και τα σήματα των τριών ομάδων:





3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ