Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρεις Ημαθιώτες στον στενό πυρήνα του Τσίπρα

Η κοινή πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας προς το συνέδριο για την ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με πηγές από το ΣΥΡΙΖΑ, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης υπό την
προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχει στην Προοδευτική Συμμαχία, στην Αγίου Κωνσταντίνου. Στη σύσκεψη, στην οποία τυπικά οικοδεσπότης ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευαν ο γραμματέας Πάνος Σκουρλέτης και ο εκπρόσωπος του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης. Το παρών ανάμεσα σ' άλλους έδωσαν ο Μενέλαος Γκίβαλος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αλλά και ο Γιάννης Ραγκούσης, όπως επίσης και οι δύο πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία Άγγελος Τόλκας και Στέργιος Καλπάκης.




Κεντρικό πρόσωπο της διεύρυνσης ο Θεοχαρόπουλος

Το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας συνεδρίασε -για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες εβδομάδες- στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου, κάτι που επιβεβαίωσε τον ρόλο που επιφυλάσσει ο Αλέξης Τσίπρας στον Θανάση Θεοχαρόπουλο. Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει ήδη οριστεί διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με τον τρόπο αυτό έχει ενταχθεί στην καθημερινή «ομάδα κρούσης» της Κουμουνδούρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας επιφυλάσσει για τον πρώην υπουργό Τουρισμού κεντρικό ρόλο στην εν εξελίξει διεύρυνση.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ