Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Κατερίνη: Πνίγηκε 22χρονος μπροστά στον άδειο πύργο του ναυαγοσώστη

Μια ημέρα μετά την έναρξη «απεργίας» των ναυαγοσωστών του δήμου
Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου 22χρονος άνδρας στη θάλασσα, στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού. Τραγική ειρωνεία, ο νεαρός λουόμενος πνίγηκε σχεδόν μπροστά από έναν τους κεντρικούς ναυαγοσωστικούς πύργους της Κατερινόσκαλας, από τον οποίο όμως απουσίαζε ο ναυαγοσώστης. Μια ημέρα πριν το τραγικό περιστατικό, την Τετάρτη 21 Αυγούστου, η εταιρεία ναυαγοσωστικής που έχει αναλάβει τη φύλαξη των ακτών της περιοχής από τον Κορινό έως και την Ολυμπιακή Ακτή, ανέστειλε τις εργασίες της και οι 21 ναυαγοσώστες που απασχολούσε αποσύρθηκαν από τα καθήκοντά τους, λόγω οφειλών του δήμου Κατερίνης σε αυτήν.

2 σχόλια:

  1. Κατα τα αλλα,ο δημος και η αντιπεριφερεια συμμετεχουν σε τουριστικες εκθεσεις βελιγραδι,βουκουρεστι και αλλες πρωτευουσες με διαφημιστικο υλικο και πληρωμενα ξενοδοχεια και αεροπλανα γευματα,αυγουστο ομως σε κεντρικη παραλια της πιεριας δεν υπαρχει ναυαγωσωστης γιατι δεν πληρωθηκε η εταιρια του.Ελλαδαρα μεχρι θανατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δήμος και οι λοιποί έχουν την ευθύνη προφανώς άλλα και η εταιρία εταίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ