Quantcast

http://picasion.com/

Βεσυρόπουλος: «Θα δώσουμε τη μάχη για να διορθώσουμε τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Στη συμφωνία των Πρεσπών και στον επιπόλαιο ως καταστροφικό τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετώπισε τα εθνικά θέματα, αναφέρθηκε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που συνεχίζει τις περιοδείες του στην Ημαθία, με αμείωτη ένταση. Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε ότι, η Νέα Δημοκρατία θα δώσει μάχη για να διορθώσει τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών και να κατοχυρώσει τα προϊόντα της Μακεδονίας, που σήμερα κινδυνεύουν με τη συμφωνία που υπέγραψε, ερήμην του Ελληνικού λαού, ο κ. Τσίπρας.
Όπως είπε «η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα έπρεπε να είχε υπογραφεί, αποτελεί ένα εθνικό και ιστορικό λάθος με την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα της Ελλάδος να βάλει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.
Αναφέρθηκε παράλληλα στην προγραμματική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για την ίδρυση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας. «Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την εξωτερική πολιτική της χώρας. Εμείς θα ενισχύσουμε δραστικά την προστασία των ελληνικών συνόρων».
Ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε και στις σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας και στις προκλητικές κινήσεις και ενέργειες της κυβέρνηση Ράμα προειδοποιώντας ότι, η Αλβανία αν θέλει να έχει προοπτική εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να σεβαστεί τα δικαιώματα της Ελληνικής Μειονότητας αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους κανόνες δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ