Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με εκπλήξεις η ομιλία Τσαβδαρίδη: Ζωντανά και στη νοηματική - Χαιρετισμός Άδωνι

Με εκπλήξεις και πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης εξελίχθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Λάζαρου Τσαβδαρίδη στο κατάμεστο «Αιγές». Πριν την έναρξη της ομιλίας στην οθόνη της αίθουσας εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Άδωνις,
προσωπικός φίλος του Λάζαρου, απηύθυνε θερμό χαιρετισμό, εξήρε τις αρετές του Τσαβδαρίδη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας δήλωσε σχετικά: «Μεγάλη η συγκίνηση όταν είδα να χαιρετίζει με βίντεο την κεντρική προεκλογική μου ομιλία ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο Υπουργός, ο Βουλευτής και εγκάρδιος φίλος μου, ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί παρά τον εξαιρετικά απαιτητικό προεκλογικό αγώνα που και ο ίδιος δίνει, βρήκε χρόνο να μου στείλει τις ευχές του. 
Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.»

Εντύπωση έκανε επίσης στο κοινό, η παράλληλη μετάδοση της ομιλίας του Λάζαρου στην νοηματική από μεταφράστρια σε ζωντανό χρόνο.

«Θεωρώ ότι η εδραίωση της καθολικής προσβασιμότητας των κωφών και βαρηκόων στην επικοινωνία, είναι αναγκαία, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τη συγκεκριμένη κατηγορία συνανθρώπων μας. Οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας εξάλλου, πάντα αποτελούσαν και πάντα θα αποτελούν προτεραιότητά μου.

Ως Βουλευτής Ημαθίας είχα προχωρήσει σε σειρά παρεμβάσεων για την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς τους, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την επίλυση ενός χρόνιου αιτήματος του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Νάουσας - της απόκτησης ενός καινούργιου λεωφορείου, ειδικά διαμορφωμένου για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες». δήλωσε ο κ. Τσαβδαρίδης.



1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι αναγνωρίσιμος και αποδεκτος στα κέντρα αποφασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ