Quantcast

http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Προτεραιότητα για τη νέα Κυβέρνηση η προστασία του αγροτικού εισοδήματος»

Με αφορμή την επίσκεψη Αραμπατζή
«Εξαιρετική συνάδελφος και πολύ καλή φίλη εδώ και χρόνια, η νέα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, αποδεικνύει με τη σημερινή της παρουσία στην Ημαθία την απόλυτη προτεραιότητα που δίνει η νέα Κυβέρνηση στην προστασία του αγροτικού εισοδήματος». Τα παραπάνω αναφέρει ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με αφορμή την επίσκεψη της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βέροια, το πρωί της Δευτέρας.

«Η επίσκεψη της ιδιαίτερα καταρτισμένης νέας υφυπουργού στις πληγείσες αγροτικές περιοχές του νομού καθώς και η σχετική σύσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη με τη συμμετοχή και των θεσμικών παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του αγροτικού αλλά και του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, καταδεικνύουν την ουσία: ότι η Νέα Δημοκρατία μέσω και της νέας υφυπουργού, κατανοεί τα ζητήματα, αντιλαμβάνεται την αγωνία των ανθρώπων της πρωτογενούς παραγωγής και συνειδητοποιεί την απόλυτη ανάγκη ταχύτατης αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πρόσφατης καταστροφής…» αναφέρει ο βουλευτής Ημαθίας στο σχετικό δελτίο τύπου και καταλήγει, απευθυνόμενος στην υπουργό:

«Φωτεινή, θα έρχομαι συνεχώς στο γραφείο σου, στο υπουργείο, όπως και στα γραφεία του έτερου υφυπουργού κ. Σκρέκα και κυρίως του υπουργού κ. Βορίδη. Πέρα από την ανάγκη ταχύτατων και δίκαιων αποζημιώσεων για τους πληγέντες παραγωγούς, εκκρεμούν μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για την αγροτική παραγωγή της Ημαθίας μας. Και για την επίλυση αυτών των ζητημάτων, είμαι σίγουρος ότι θα είστε όλοι αρωγοί.»

2 σχόλια:

  1. Ένας ένας παιδιά με τα Κυβερνητικά στελέχη που έρχονται στη Βέροια. Βάλτε κάποια σειρά στις φωτογραφήσεις σας. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία σας να φανείτε στους ψηφοφόρους σας ότι κάτι κάνετε για τον τόπο σας σε αυτή την περίπτωση της κακοκαιρίας, αλλά μη βιάζεστε, θα έχετε πολύ καιρό για να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε. Προς το παρόν αντί να ξεμοναχιάζετε τον όποιο έρχεται για φωτογράφιση, βγείτε μια φωτογραφία όλοι μαζί, αφού ξέρουμε ότι κάπου εκεί δίπλα είναι και οι άλλοι βουλευτές.
    Μην παίζετε με τις φωτογραφίες και τις εντυπώσεις. Η ουσία μετράει τελικά. Και όποιος την έχει να είστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσει αργά ή γρήγορα.
    (αυτό ισχύει για όλους τους Βουλευτές μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι θα μας σώσουν που βγαίνουν φωτογραφία με γυαλί ηλίου και χαμόγελα! λές και είναι στην Μύκονο
    ο αγρότης υποφέρει παρτε το χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ