Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο και φωτιά στην Εγνατία Βέροιας - Θεσσαλονίκης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2019. Συγκεκριμένα, Ι.Χ. αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος του κόμβου Νησελίου, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στις προστατευτικές
μπάρες της Εγνατίας. Ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρώς στο χέρι και δεν κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας της Αλεξάνδρειας που βρέθηκε προληπτικά στο σημείο του ατυχήματος. 
Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας, καθώς ξέσπασε φωτιά σε χόρτα παραπλεύρως της Εγνατίας και χρειάστηκε η επέμβασή της για την κατάσβεση. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει ακόμα αν η φωτιά συνδέεται με το τροχαίο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σκάσιμο του λάστιχου του αυτοκινήτου ως αιτία της σύγκρουσης. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ερευνά η Τροχαία. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του alexandreia-gidas.gr:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ