Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στην Πέλλα: Αντιδήμαρχος καταπλακώθηκε από δέντρο

Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτόμησης
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας στην Πέλλα. Όπως έγινε γνωστό, κορμός δέντρου τον καταπλάκωσε κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτόμησης. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 14.30 μετά το μεσημέρι της Τρίτης

σε δασική περιοχή στους Προμάχους Αριδαίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, ο άτυχος άνδρας είναι ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Γούδης, ο οποίος διατηρούσε εταιρεία επεξεργασίας ξύλου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος αποχαιρετά τον στενό και δραστήριο συνεργάτη του. «Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, το χαμόγελό σου και την καθαρότητα στις σχέσεις σου. Γιώργο φίλε και συνεργάτη... Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάσταση. Το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είσαι κοντά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ