Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι ώρα θα χτυπάει το κουδούνι στα σχολεία

Καταργεί την απόφαση Γιαβρόγλου η νέα Υπουργός Παιδείας
Μια ακόμα απόφαση του πρώην Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου καταργεί η νέα Υπουργός Νίκη Κεραμέως. Μετά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, τις αλλαγές στις εισαγωγικές
εξετάσεις, τη δημιουργία Νομικής Σχολή στην Πάτρα, η Νίκη Κεραμέως καταργεί και την απόφαση για το χτύπημα του κουδουνιού στις 09:00.

«Δεν θα αλλάξει τίποτα στο ωράριο λειτουργίας των Δημοτικών, των Γυμνασίων και των Λυκείων και θα ανοίγουν κανονικά στις 8.15 το πρωί», δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας ότι η εξαγγελία για πρώτο κουδούνι στις 9 -κάτι το οποίο είχε προκαλέσει αντιδράσεις- δεν πρόκειται να προχωρήσει.

4.500 εκπαιδευτικοί στην ειδική αγωγή
Η κ. Κεραμέως ανέφερε επίσης ότι θα προσληφθούν κανονικά οι 4.500 εκπαιδευτικοί για τα σχολεία ειδικής αγωγής και το σύστημα των εξετάσεων για τα πανεπιστήμια δεν θα αλλάξει για την επομένη χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ