Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμή υποδοχή για τον Μητσοτάκη στη Βέροια: «Ψηλέ, σώσε μας»

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα και συνθήματα συμπαράστασης
Πάνω από 20 λεπτά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να διασχίσει την πλατεία της Εληάς στη Βέροια, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να φτάσει στο σημείο απ’ όπου θα

απηύθυνε μήνυμα στους Ημαθιώτες. Το συγκεντρωμένο πλήθος των πολιτών της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν δεν άφηναν τον πρόεδρο της ΝΔ να κάνει παρά ένα βήμα κάθε δέκα λεπτά. «Ψηλέ, σώσε μας», «Είσαι ο πρωθυπουργός μας», του φώναζαν, ενώ τον υποδέχονταν με παρατεταμένα χειροκροτήματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να πάει στο κέντρο της πλατείας περνώντας μέσα από το πλήθος και σφίγγοντας το χέρι σε κάθε πολίτη. Οι σέλφις δεν σταμάτησαν, όπως και τα συνθήματα, ιδιαίτερα όταν έκανε ονομαστική αναφορά στους γαλάζιους υποψήφιους και όταν μίλησε για τη Βέροια, την οποία αποκάλεσε «καρδιά της Μακεδονίας».

Δείτε φωτογραφίες:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ