Quantcast

http://picasion.com/

«Τα' τσουξε» πρωί - πρωί και πήρε σβάρνα παρκαρισμένα ΙΧ στη Σταδίου!

Έκανε «ποδαρικό» στον νέο ποινικό κώδικα και κατέληξε στο αυτόφωρο
Υλικές μόνο ζημιές ήταν ευτυχώς ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 9/7 στον οδό Σταδίου. Ήταν 07:00 το πρωί όταν οδηγός που κινούνταν στην οδό Σταδίου, λίγο μετά το γήπεδο, προς την έξοδο της

Βέροιας προς Πατρίδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα. Στο σημείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας, που κάνοντας αλκοτέστ στον οδηγό, διαπίστωσαν πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Τη λαχτάρα του από τη σύγκρουση, ακολούθησε η έκπληξή του όταν ενημερώθηκε πως, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, θα οδηγούνταν στο αυτόφωρο! 

Ο νέος Ποινικός Κώδικας που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, προβλέπει αυστηρότερες ποινές στους οδηγούς που προκαλούν τροχαία υπό την επήρεια αλκοόλ, έστω και στην πρώτη βαθμίδα. Και ενώ πριν την 1η Ιουλίου, εφόσον προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, θα τη «γλίτωνε» με πρόστιμο ύψους 200€, τώρα ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, ενώ τιμωρείται -αν δεν προβλέπονται βαρύτερες κυρώσεις σε άλλες διατάξεις- με φυλάκιση έως τρία έτη ή με χρηματική ποινή (αν από την πράξη προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα).

Μάλιστα, το συγκεκριμένο συμβάν, ήταν το πρώτο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Τροχαία Βέροιας από την έναρξη της εφαρμογής του νέου Ποινικού Κώδικα. 

2 σχόλια:

  1. Κάποιος να μην ξεχάσει να του πει ότι τελείωσαν πια οι Καρανίκας.
    Θα γίνουμε κανονική χώρα ξανά.
    Και ποτε ξανά καρανικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αρχίσει και η που απαγορεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ