Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σας ευχαριστούμε!»: Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας από τη Βέροια που είδε το σπίτι της να καίγεται

Ήταν πρωί της 27ης Μαΐου όταν η φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Κωτουνίου, άφησε από τη μια στιγμή στην άλλη μια τετραμελή οικογένεια στο δρόμο. Ευτυχώς όμως σώα, καθώς από θαύμα βγήκαν ζωντανοί από το φλεγόμενο διαμέρισμα, ο πατέρας και οι δύο ανήλικες κόρες του που
εγκλωβίστηκαν στο μπαλκόνι (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ). Η ανταπόκριση του κόσμου της Βέροιας στην περιπέτεια της οικογένειας ήταν άμεση, μαζική και συγκινητική, χάρη στην οποία εξασφαλίστηκε άμεσα μια νέα στέγη.

Ευχαριστήριο οικογένειας Μιχάλη Μαυρομιχάλη

Η οικογένεια του Μιχάλη Μαυρομιχάλη, η σύζυγος, οι κόρες αλλά και τα κοντινά μέλη της οικογένειας, θέλουν να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα τους στην περιπέτεια αυτή.

Θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και όλους τους συμπολίτες τους, γνωστούς και αγνώστους, για την ηθική και υλική συμπαράσταση που παρείχαν όλο αυτό το διάστημα στην οικογένεια και συνέδραμαν τα μέγιστα προκειμένου να εξασφαλίσει άμεσα μια στέγη, να δημιουργήσει ένα καινούριο σπιτικό και να κάνει μια νέα αρχή από το μηδέν. 

Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ