Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: «Πυρετός» στα πολιτικά γραφεία - «Πανηγυρισμοί» στις καφετέριες

Δείτε εικόνες από το κέντρο της Βέροιας
Δυο εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες επικρατούν αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Βέροιας. Από τη μία, στα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων βουλευτών επικρατεί ένταση και αγωνία, με τα τηλέφωνα να χτυπούν ασταμάτητα, τα επιτελεία τους
να συλλέγουν πληροφορίες για τη σταυροδοσία από κάθε γωνιά της Ημαθίας και τη χαρά να διαδέχεται το «μούδιασμα» λόγω ανατροπής των αποτελεσμάτων.

Από την άλλη, κάτω από τα πολιτικά γραφεία επικρατεί ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, με πολλή κίνηση στους δρόμους και ακόμα περισσότερο κόσμο στις καφετέριες και τα μπαρ του κέντρου. Κόσμος όλων των ηλικιών, παρέες, οικογένειες, γονείς με καρότσια, βολτάρουν στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, ενώ τα καταστήματα εστίασης είναι σχεδόν γεμάτα. Η κίνηση θυμίζει Σαββατόβραδο παλιών καλών εποχών, ή εικόνα από κάποια παραλιακή περιοχή. Πολύ σύντομα όμως η αγωνία όλων τελειώνει, καθώς το τελικό αποτέλεσμα κλειδώνει εντός ολίγου και οι νικητές των εκλογών θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν με το τελικό αποτέλεσμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ