Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι μας προτείνει για το Σαββατοκύριακο το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»;

Παρασκευή απόγευμα ανοιχτά!
Το μεράκι, η φαντασία και η δημιουργικότητα δε στερεύει ποτέ στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», ούτε και μέσα στο κατακαλόκαιρο, που προκειμένου να απολαύσουμε τις βόλτες μας και τις εξορμήσεις μας, ετοιμάζει καθημερινά για εμάς νόστιμες

κρεατονοστιμιές, έτοιμες να μπουν στο φούρνο και να απογειώσουν το τραπέζι μας. Τι μας ετοίμασε πάλι;
Καλοκαιρινά μαμαδίστικα σπιτικά γεμιστά, σνίτσελ κότας πανέ γεμιστά, πανσέτα χοιρινή γεμιστή σε ρολάκια και πολλές ακόμα απίθανες κρεατονοστιμιές, φτιαγμένες με παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές, έτοιμες στο δικό τους ταψάκι κατευθείαν για το φούρνο!

Και φυσικά κορυφαίας ποιότητας κρέατα, από μπριζόλες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, λουκάνικα χειροποίητα χωριάτικα, μέχρι και τη μεγάλη ποικιλία του σε καπνιστά κρέατα παραγωγής του, είτε για να μαγειρέψετε, είτε για να συνοδεύσετε το κρασί, τη μπύρα ή το τσίπουρο.

Απογεύματα Ιούλιο - Αύγουστο κλειστά - Εκτός Παρασκευής
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ