Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλοι έψαχναν μια σκιά σήμερα στη Βέροια...

Τους 36 βαθμούς άγγιξε το θερμόμετρο στο κέντρο της Βέροιας το μεσημέρι του Σαββάτου και όσοι έμειναν στην πόλη και έτυχε να κυκλοφορούν μετά τις 3 που έκλεισε η αγορά, έψαχναν απεγνωσμένα τρόπους να δροσιστούν. Άλλοι επιλέγοντας να περπατήσουν από τα σκιερά πεζοδρόμια, άλλοι επιλέγοντας να καθίσουν απέναντι από ένα κλιματιστικό ή ανεμιστήρα καφετέριας ή ταβέρνας. Από την αναζήτηση δροσιάς δεν εξαιρέθηκαν και οι τετράποδοι κάτοικοι του κέντρου, που άραξαν σε σκιές στις εισόδους κλειστών καταστημάτων και τραπεζών, για να ρίξουν έναν υπνάκο ανενόχλητοι. Μια καλή καβάτζα για τα ζεστά μεσημέρια ανακάλυψε ο σκυλάκος της φωτογραφίας, που επέλεξε την είσοδο της Εθνικής Τράπεζας στη Μητροπόλεως, με σκιά, δροσερό πλακάκι και δροσερό τζάμι για την κοιλιά!
Και μην ξεχνάτε... Η σκιά μόνο δεν είναι αρκετή. Τα αδέσποτα σε θερμοκρασίες καύσωνα διψούν όσο και εμείς. Αν έχετε τη δυνατότητα, αφήστε τους ένα δοχείο με δροσερό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ