Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες αφίξεις από την Παρασκευή στο «VOICE city»!

Νάιρα Αλεξοπούλου και Χρήστος Δαναός θα «κάψουν» την Έλλης!
Ό,τι μας υποσχέθηκε το πραγματοποίησε και συνεχίζει... Δυνατά ονόματα, διασκέδαση μέχρι το πρωί και εκπλήξεις όλο το καλοκαίρι, σε ένα μαγαζί υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας σε όλα! Από αυτή την Παρασκευή μάλιστα, δύο νέες εκπλήξεις έρχονται στο μουσικό πρόγραμμα του «VOICE city». Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες στο χώρο του τραγουδιού, ο Χρήστος Δαναός και η Νάιρα Αλεξοπούλου, ανεβαίνουν από την Παρασκευή 5 Ιουλίου στην πίστα του «VOICE city», μαζί με την υπόλοιπη καλλιτεχνική ομάδα!
Γιατί αγαπάμε «VOICE city»; Γιατί το διαφορετικό concept διασκέδασης, που συνδυάζει το μουσικό πρόγραμμα και την αίγλη της «μεγάλης πίστας» με την ατμόσφαιρα του παρεΐστικου μαγαζιού. Για την άψογη εξυπηρέτηση, από την είσοδο μέχρι το τραπέζι. Τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα που συνδυάζουν όλοι οι συνεργάτες και το προσωπικό του. Για το μουσικό πρόγραμμα που ανανεώνεται διαρκώς. Για τα ονόματα των καλλιτεχνών που εξασφαλίζει κάθε φορά. Για όλα τα παραπάνω αγαπάμε «VOICE city» και θα είμαστε εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ του καλοκαιριού. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
στην κορυφή του πεζόδρομου της Έλλης
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 6982037905  και 6973209929

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ