Μεγάλη η συμμετοχή της νεολαίας στη συγκέντρωση του Τάσου Μπαρτζώκα στη Βέροια

Ιδιαίτερη αίσθηση και θετικά σχόλια προκάλεσε η μαζική συμμετοχή ανθρώπων της νέας γενιάς στην χθεσινή συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Τάσου Μπαρτζώκα στη Βέροια. Από το πολιτικό του γραφείο εκδόθηκε σχετικά δελτίο τύπου: «Η υποψηφιότητα ενός ανθρώπου της γενιάς τους
και οι προοπτικές που αυτή γεννά, ήταν η αφορμή που έψαχναν οι νέοι για να ενδιαφερθούν ξανά για τα κοινά και την πολιτική. Δεν ήταν όμως μόνο οι νέοι που ενεργοποιήθηκαν ξανά. Το όλο κλίμα και η αισιοδοξία που γεννάται μέσα από την φρεσκάδα των προσώπων της νέας γενιάς που έρχεται δίνει και στους ανθρώπους των προηγούμενων γενιών ελπίδα και τους συμπαρασέρνει ο ενθουσιασμός της νιότης. 

Δεν είναι απλά ότι η Ημαθία την Κυριακή θα ψηφίσει για να αλλάξει σελίδα και να φέρει νέα και φρέσκα πρόσωπα στο προσκήνιο. Το σημαντικότερο είναι ότι γεννιέται μια γλυκιά προσδοκία ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για την Ημαθία, τη Μακεδονία, την Ελλάδα. Καλύτερες μέρες μέσα από την ανανέωση προσώπων και πολιτικών, που πάντα όμως στέκονται με σεβασμό στο παρελθόν και σε όσα σπουδαία έχουν επιτευχθεί.

Η Ημαθία και ολόκληρη η χώρα μετά την 7η Ιουλίου μπορεί να ελπίζει. Είναι πλέον στα χέρια της καθεμιάς και του καθενός η επιλογή. Η επιλογή για πρόσωπα φρέσκα, αλλά και έμπειρα, για πρόσωπα άφθαρτα, αλλά και δυναμικά, για πρόσωπα με όραμα, αλλά και ικανότητες.

Στις 7 Ιουλίου η επιλογή είναι μία: Νέα Δημοκρατία, για αλλαγή σελίδας στη χώρα και Τάσος Μπαρτζώκας, για μια Ημαθία περήφανη ξανά!»

2 σχόλια:

 1. Οι νέοι θέλουν αλλαγή!!!
  Θέλουν ανθρώπους με ήθος κ ηθική!!!
  Γι αυτο γουστάρουν τον Μπαρτζωκα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μικρό το Σταρ για τον Μπαρτζωκα!!!
  Πολλοί φίλοι, πολλοί κουμπάροι, πολλοί συνάδελφοι κ παρα πολυ νεολαία!!!
  Μπράβο Τάσο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ