Quantcast

http://picasion.com/

Τάσος Μπαρτζώκας για 120 δόσεις: Θα ισχύουν για όλους με παράλληλη μείωση των νέων φόρων!

Ιδιαίτερη έμφαση στην ελεύθερη οικονομία και στην μικρομεσαία τάξη δίνει στις καθημερινές επαφές του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και συζητά με αυτοαπασχολούμενους για αυτά που τους πονάνε και αυτά που ο ίδιος και η ΝΔ προτείνουν και δεσμεύονται.
Μεταξύ των συζητήσεων αυτών, πολύ κουβέντα γίνεται για τις 120 δόσεις και εκεί ο Τάσος Μπαρτζώκας είναι ξεκάθαρος: «Χρειάζεται μια γενναία, συνολική, ρύθμιση, η οποία να τραβάει μια γραμμή με το παρελθόν». Σε σχετική του δήλωση ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το χρέος σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία έχει εκτοξευτεί στα 140 δισ. ευρώ, δηλαδή κατά 55 δισεκατομμύρια (64%) από το 2014 λόγω της υπερφορολόγησης και οι μισοί φορολογούμενοι χρωστάνε στην εφορία περίπου 104 δισ. Ευρώ.

Ποια είναι η λύση; Σίγουρα όχι τα μερεμέτια και οι προχειροδουλειές. Χρειάζεται μια γενναία, συνολική, ρύθμιση, η οποία να τραβάει μια γραμμή με το παρελθόν και να δίνει πραγματική ευκαιρία στους οφειλέτες.

Τα θέματα της ρύθμισης των 120 δόσεων του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστά, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς πάνω στο θέμα, ξεκινώντας από το βασικό: Να ισχύουν οι 120 δόσεις για όλους, ιδιώτες και επιχειρήσεις!

Από την άλλη, πώς να είναι κάποιος συνεπής στις δόσεις του, όταν η υπερφορολόγηση του στοιβάζει κι άλλα βάρη; Να γιατί η δέσμευσή μας για μείωση στους φόρους είναι κι για αυτό το λόγο ζωτικής σημασίας.

Με λίγα λόγια, μειώνουμε τους φόρους και τις εισφορές, διατηρούμε το αφορολόγητο, ώστε οι Έλληνες να πληρώνουν λογικούς φόρους, όχι να πνίγονται από αυτούς. Με σαφείς δεσμεύσεις και ξεκάθαρο πρόγραμμα, η ΝΔ έρχεται να βάλει τέλος στους πειραματισμούς στις πλάτες των οικονομικά ασθενέστερων».

3 σχόλια:

  1. Άντε να ρθει η Κυριακή!!! Να φανεί η πρωτιά σου!!!
    Θελουμε αλλαγή!!! Θελουμε νέα γενιά στη Βουλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι πρώτος βουλευτής σε σταυρούς, τελεία και παύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρωτος δεν ξερω αν θα βγει αλλα πρεπει ολοι να στηριξουμε ατομα σαν τον Μπαρτζωκα αν θελουμε να δουμε κατι καλο στην χωρα.300 Μπαρτζωκες αν ειχε η βουλη ολα θα ηταν καλυτερα και θα πηγαιναμε μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ