Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο: Λεωφορείο με αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ αποβίβασε Ρομά στη Βέροια

Ένα πρωτόγνωρο για τη Βέροια σκηνικό κατέγραψε σήμερα το πρωί ο φωτογραφικός φακός. Λεωφορείο από την Πτολεμαΐδα με αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ στάθμευσε στο πάρκο Ελιάς και αποβίβασε πολίτες Ρομά. Είναι πραγματικά απορίας άξιο, ποιο σκοπό να είχε άραγε η "οπαδική"
μετακίνηση. Μήπως επρόκειτο για μετακίνηση ψηφοφόρων; Θα σκεφτεί κανείς, ότι πολύς κόσμος ταξιδεύει για να ψηφίσει σήμερα, όμως λεωφορείο με Ρομά στη Βέροια, δεν έχουμε ματαδεί! 





5 σχόλια:

  1. Τοσο ξεφτιλισμενα οντα οπως οι συριζαιοι δεν θα το ξαναδουμε στην ιστορια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και στη Βέροια τους Ρομά του Μακροχωρίου και τους Ρομά του καταυλισμού του Εργοχωρίου επισκέφτηκαν υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας και τους έδιναν 20 ευρώ το κεφάλι με αντάλλαγμα την ψήφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον ξέρεις ότι έγινε κάτι τέτοιο έπρεπε ως ενεργός πολίτης να το καταγγείλεις στην αστυνομία, με στοιχεία και ονόματα. Με το να σχολιάζεις έτσι γενικά και αόριστα δεν γίνεται τίποτα. Αλλά τέτοιοι που είμαστε κάτι τέτοια τα θεωρούμε φυσιολογικά και αναμενόμενα, ουδεις διαμαρτύρεται, και όλα καλά...

      Διαγραφή
  3. πού βλέπετε τους ρομά; εγώ κάτι γυφταίους βλέπω μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ