Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H Μαρίνα Μπουτάρη ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση της Οινοποιίας Μπουτάρη

Η επέτειος των 140 χρόνων από την ημερομηνία ίδρυσης της οινοποιίας Μπουτάρη σηματοδοτείται από την ακόμα μεγαλύτερη ενασχόληση της πέμπτης γενεάς της οικογένειας Μπουτάρη στη διοίκηση της εταιρίας. Η Μαρίνα Μπουτάρη, η πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου Μπουτάρη,
ανέλαβε τη θέση της «Εμπορικής Διευθύντριας», αποκτώντας έτσι καθοριστικό ρόλο στην εμπορική ανάπτυξη της ιστορικής οινοποιίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η Μαρίνα Μπουτάρη έχει πάνω από 20 χρόνια προϋπηρεσία στην επικοινωνία και στο marketing του κρασιού και της γαστρονομίας. 

Τα τελευταία χρόνια προώθησε την ποιοτική ελληνική γαστρονομία και τον οινοτουρισμό μέσω της εξειδικευμένης εταιρίας της Trip2taste. Σε συνεργασία με την αδελφή της Λένια Μπουτάρη, που έχει την ευθύνη της Διεύθυνσης Marketing, και υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου Οινολόγου και Γενικού Διευθυντή της εταιρίας Δρ. Ιωάννη Βογιατζή θα χαράξουν την νέα επικοινωνιακή και εμπορική στρατηγική της οινοποιίας.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η επόμενη γενιά ανέλαβε πλέον τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εμπορική Ανάπτυξη της οινοποιίας μας. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην Μαρίνα και στην Λένια και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα οι γνώσεις τους, η εμπειρία τους και οι ικανότητες τους θα μας βοηθήσουν να πιάσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας με οδηγό πάντα το όραμά μας για τη «Νέα Εποχή Μπουτάρη», σχολίασε σχετικά ο Κωνσταντίνος Μπουτάρης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ