Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Διονύσης Κούγκας νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας

Στη Λάρισα ο Σιμούλης

Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Ανδρέα
Δασκαλάκη και Κωνσταντίνο Σκούμα. Οι κρίσεις έφεραν αλλαγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, καθώς νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας τοποθετήθηκε ο μέχρι σήμερα Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, Διονύσιος Κούγκας. Ο κ. Κούγκας αναβαθμίστηκε από Υποδιευθυντής σε Διευθυντής και μετακομίζει από το Πανόραμα στη Βέροια, ενώ ο μέχρι σήμερα Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Χρήστος Σιμούλης, μετακομίζει στη Λάρισα, καθώς μετατίθεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, παραμένοντας στο βαθμό του Διευθυντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ